Estetska kirurgija Facelift

Jeste li na tržištu za make-over? Ako je tako, vjerojatno biste trebali uzeti u obzir da plastična kirurgija facelift učinio. To je način da se izbriše godina svoje lice i osjećat ćete se 100% bolje o sebi. To izgrađuje vaše samopoštovanje i, tko zna, možda će vam stvari u životu da ste propustili na putu zbog niske slike koju imaju o sebi.

Svatko je koža počinje bora, a ponekad i padati kao proces starenja napreduje. To je nešto što se ne može izbjeći i svaka osoba ga doživljava drugačije. Možete vidjeti neke  duboke pukotine se pojavljuju u blizini svog nosa i usta. Vaš čeljust može početi tražiti saggy također. Ovi uvjeti se pripisuju genetike, način života (kao što su pušenje) i prekomjerna tjelesna težina. Nakon facelift izvodi pomoći će sakriti ove prirodne pojave i osjećat ćete se puno bolje o sebi.

Možete imati vaš cijeli lice učinio uključujući preoblikovanja nos ili čelo. Također možete korekcija nosa imati svoje kapke promijenila u isto vrijeme ako želite. Kada imate kirurgija učinio, imate svoj izbor anestetika. Možete biti polu-budan dok ste pod sedativima ili možete biti potpuno spava s općoj anesteziji. Vaš kirurg će napraviti male rezove odmah iznad vaše kose, iza uha, a uz donji dio vaše vlasište.

Kao što je vaše facelift se izvodi, vaš plastični kirurg će pristupiti nekim od masnog tkiva koje se nalazi ispod kože. On može ga ukloniti i / ili podići neki ga prema gore. Višak kože također će biti uklonjeni i svi spojni mišići i tkiva će biti stroži. On ili ona također može učiniti postupak zove liposukcija i “sisati” iz nekih masnih naslaga kroz male cijevi. Nakon što je facelift postupak je završen, vaš kirurg će zatvoriti rane s šavovima.

Plastična kirurgija facelift je baš kao i bilo koji drugi operacije u da postoje rizici koji su uključeni. Vi svibanj iskustvo blage do teškog krvarenja tijekom i nakon postupka. Imat ćete rane nakon operacije i oni mogu biti plodno tlo za infekcije. Neki ljudi razviju ozbiljne hematomi pod kožu i može zahtijevati dodatnu operaciju da ih ukloniti. Proces oporavka može biti bolno, ali je pomogao s lijekovima. Ponekad, ali ne često, područja na licu ostati omamljeni za nekoliko mjeseci ili čak i više.

Advertisements

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: